Energetix: a way of livingHeb je onlangs onze website en webshop nog bezocht? Misschien heb je het al gezien. Het aanbod is uitgebreid met Energetix magneetsieraden. Bovendien kan je nog meer verwachten!

Vanuit mijn werkvisie dat het verband tussen lichaam en geest belangrijk is om in harmonie te zijn, om je goed te voelen, hebben we nu Energetix in ons assortiment.

Edelstenen en bachbloesemtherapie dragen bij tot ons innerlijk welzijn. Massagetherapie en Energetix richten zich hoofdzakelijk op het lichamelijke.

De sieraden en het wellness assortiment van Energetix zijn vervaardigd uit edelstaal (nikkel allergievij) met magneten in verwerkt. Het gebruik van magneten voor genezingsdoeleinden kent reeds een lange geschiedenis. Het eerste gebruik wordt gedateerd rond 2500 voor Christus in het Oude China.

Vier pijlers staan centraal bij de werking van magneten: bloeddoorstroming, zenuwstelsel, stofwisseling en water. Magneten werken in op de eerste drie factoren. Bij het frequent dragen van de magneetsieraden raden we aan om 1,5 liter water per dag te drinken op de werking te optimaliseren.

Vooral de flexibele armbanden van Energetix hebben mijn hart gestolen. Ze zijn subtiel, zowel klassiek, stijlvol als modern. Het ideale sieraad om elke dag te dragen. Mijn positieve ervaringen met het dragen van Energetix wil ik je graag eens vertellen!

Energetix heeft ook een kinder- en mannenlijn ontworpen.

In onze shop hebben we een aantal sieraden liggen. Benieuwd naar de collectie van Energetix? Kan je niet naar onze shop komen? Geen probleem! Via onze website en webshop kan je doorklikken naar de website van Energetix. Hier kan je online bestellen. Weet je niet goed welke maat je moet nemen of twijfel je aan een combinatie? Geen nood: Advies geven we zoals altijd op maat.

Het verhaal stopt hier nog niet! Tegen voorjaar 2017 kan je bij ons komen genieten van magneetmassage! Het beste van twee werelden bijeen: de werking van magneten en massage.

Het dragen van Energetix sieraden en accesoires is a way of living! Je hebt aandacht voor je welzijn en je gezondheid. daar draag je graag zorg voor en dat doe je met Energetix bovendien nog eens met stijl!

Let op: Net zoals edelstenen werken magneten ondersteunend en bekrachtigend. Hun werking is complementair en te gebruiken naast de klassieke geneeskunde. Bij aanhoudende klachten dien je steeds een reguliere geneesheer te raadplegen! Het gebruik van edelstenen en magneten kan de reguliere geneeskunde niet vervangen!

Magneetsieraden worden afgeraden voor mensen die een pacemaker dragen of andere implantaten die op een batterij werken. Ook zwangere vrouwen kunnen beter geen magneetsieraden dragen tijdens de zwangerschap. Dit heeft te maken met de stofwisseling.

#energetix #energie #sieraden #magneet

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven