magneetcomfort, Energetix wellness nekkussenIn de praktijk hebben we een aanbod aan Energetix sieraden en wellness producten. Sinds kort hebben we er een nieuwe must- have bij: het magneet nekkussen!

Weerom het beste van twee werelden: comfort en wellness. Dit nekkussen laat je genieten bij ontspanning en slaap. Het hoogwaardige geheugenschuim wordt aan de buitenkant omhuld door knuffelzacht materiaal. De ergonomische vorm kan nekpijn en spanning helpen voorkomen.

Acht sterke neodymiummagneten van elk 0,12 Tesla in het schouder- en nekgebied zorgen via de magnetische kracht voor het extra wellness-effect. In de zetel luieren voor televisie, aan je bureau werkend, slapend in je bed overal kan je genieten van de ontspannende werking van magneten en de ergonomie van het kussen. Probeer het zelf uit. Verpakt in de transporttas wordt het nekkussen heel klein en kan het gemakkelijk op elke reis worden meegenomen. Kom langs en test het nekkussen eens uit.

Voor de democratische prijs van 69 euro neem je het mee naar huis! Bovendien kan je korting bij elkaar sparen met de magneetmassage: Na elke magneetmassage krijg je een bon van 10 euro voor Energetix, aan te kopen in de shop (online bestellen gaat niet met de korting). Verwen jezelf twee keer!

Klik op de foto en je komt in onze webshop van Energetix.

#energetix #collectie #positief #therapeut #ondersteunen #balans #metime #magneet

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven