top of page

Meru piramide als energie- instrumentEen Meru Piramide wordt vaak gebruikt om edelstenen en mineralen in één beweging te reinigen en op te laden. Je legt je edelsteen of mineraal onder de piramide met de intentie om het te reinigen en op te laden. De intentie is een belangrijk gegeven om een goede werking te hebben.

Veel gestelde vragen met betrekking tot de Meru piramide:

Hoelang moet ik mijn edelsteen onder de piramide leggen?

Hier zijn geen strikte richtlijnen voor. Het is intuïtief handelen. Heb je heel intens je edelsteen gebruikt dan zal je deze intuïtief langer onder de piramide laten liggen. het werken met edelstenen is een aanvoelen. dat kan je niet leren, enkel ondervinden.

Moet de edelsteen in het midden van de piramide liggen?

Neen, de edelsteen moet in het vlak van de piramide vallen. Dit kan je gemakkelijk nagaan door met je handen langs de zijden te glijden eens je edelsteen onder de piramide ligt. Raakt je hand de edelsteen? Schuif deze dan op zodat het netjes in het vlak valt. de energie situeert zich onder de driehoek, niet erbuiten.

Ik wil een groter stuk onder mijn piramide steken. Wat nu?

Je kan het vlak van de piramide vergroten door deze op vier even hoge blokjes hout te zetten. (Beter zijn blokjes van koper, maar hout werkt ook prima. Neem bijvoorbeeld vier blokjes van 10 centimeter. Je zal zien dat de bovenhoek nu hoger staat. Als je nu met je hand over de vlakken glijdt merk je dat de basis ook veel groter is geworden. Een eenvoudig trucje dat effectief werkt.

Moet ik de houten grondplaat met koperen Shri Yantra symbool altijd gebruiken?

Neen, je mag ook werken zonder de grondplaat. de werking van de piramide blijft even effectief.

Waar moet ik de piramide plaatsen?

Je mag deze overal plaatsen. De meest optimale werking verkrijg je als de zijden van de piramide (dus niet de hoekpunten) met de windrichtingen gelijk liggen. Gebruik voor het bepalen van de windrichtingen een magneetkompas. Deze is correcter dan je smartphone die uitgaat van de satelietmeting.

Wat kan ik onder de piramide leggen?

Je kan edelstenen en mineralen reinigen en opladen onder de piramide. Ook water en zaden kan je energetisch opladen. De toepassingen met de piramide zijn oneindig groot. Er zijn tal van studies rond gehouden. Vaak vind je hierover litteratuur in oudere publicaties. zoals Paul Lieken, de piramide, energiebron van deze tijd ISBN 978-90-202-0623-4 en Luigi Colli, het waarom van de enerrgie van piramides ISBN t90-366-1445-7

Heb je nog vragen na het lezen van deze blog? Stuur gerust een mail via het contactenformulier op de website.

#meru #piramide #energie #opladen #reinigen #edelstenen #inbloomtherapy

bottom of page