top of page
  • Foto van schrijverKarlien

Tarottools voor jezelf


Elke dag duik ik in de tarotkaarten voor mezelf en voor anderen. Door zelf vaak mijn kaarten te gebruiken ontstond er de behoefte om een handig en beschermend zakje te hebben om mijn kaarten in op te bergen.


Ik begon een speurtocht naar handige tools en ontdekte een beschermend zakje dat je ook kan gebruiken op je kaarten op te leggen bij een reading.

De naaimachine werd bovengehaald en de eerste exemplaren kwamen vanonder de naald en draad tevoorschijn.

Nu ik ze zelf zo vaak gebruik heb ik er een aantal gemaakt om te verkopen in de winkel. Ze zijn gemaakt uit katoen, een natuurlijk materiaal. Je vindt ze terug op de website onder de rubriek harmonie - tarot & orakelkaarten. Ik verzeker je, ze zijn onmisbaar!


Een ander handig en leerzaam tarotitem dat ik onder de aandacht wil brengen is het boek van Annick Van Damme, Tarot voor jezelf. In dit boek leer je dieper ingaan op de tarotkaarten en leer je ze ook intuïtief te gebruiken. Het boek geeft een praktische insteek. Je liefde voor tarot wordt er mee vergroot. Het boek is vooral geschikt voor een gemiddelde tot ervaren tarotist.

Je kan het boek bij ons online en in de winkel aanschaffen.


Comments


bottom of page