top of page
  • Foto van schrijverKarlien

Wat is edelsteentherapie of het werken met edelstenen?

Edelsteentherapie is een vorm van energie- healing waarbij de energie afgegeven door de edelsteen wordt gebruikt om lichaam, geest en gedachten en gevoelens in balans te brengen.

Door de edelsteen in je energieveld toe te laten zal jou energieveld zich in harmonie afstemmen op de energie van de edelsteen. Je herwint je balans door de gelijke afstemming met de edelsteen. Dit doe je door de edelsteen te dragen als juweel of het op zak te hebben.

De stabiele energievibraties van de edelsteen zullen de energiegolven in je fysisch, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam uitlijnen en her- tunen om het in een staat van balans en heelheid te brengen.

Het regelmatig en bewust gebruiken van edelstenen noemt men edelsteentherapie. Kennis over de werking van edelstenen en hoe deze te gebruiken is hierbij een noodzaak.

Edelsteentherapie kan nooit de traditionele geneeskunde vervangen. Het kan een waardevolle aanvulling zijn! Denk maar aan momenten van stress of gebeurtenissen in het verloop van de dag die je uit balans halen. Edelstenen kunnen je helpen bij het terugvinden van je harmonie waardoor je je goed voelt, creatief bent en de hele wereld aankan! Wie zich goed voelt blijft ook (langer) fit en gezond. Wie wil daar niet voor tekenen?


bottom of page