top of page
  • Foto van schrijverKarlien

Ruwe amethist in je woonruimte

Een brok ruwe amethist hoeft niet duur te zijn. De prijs hangt samen met de grootte, de kleur en de gaafheid van de kristallen. Wij verkopen heel mooie stukken al voor 1,50 euro. Een kleine prijs om je interieur mee aan te kleden.

Je kan een brok ruwe amethist in je woonkamer op een centrale plaats zetten. De woonkamer is het hart van je huis, waar je met je familie samen zit. Het zal je interieur met een warme, harmonieze sfeer vullen. Amethist zorgt voor innerlijke rust, onvoorwaardelijke liefde en lost negatieve gedachten en sfeer op.

Een stuk amethist kan je aan een foto van een dierbare overledene of in een gedenkhoekje zetten. Amethist is immers ook de steen die je leert omgaan met verdriet, emotionele pijn, verlies en rouw. Het verlies van een dierbaar persoon is moeilijk om dragen en laat vaak een litteken op je hart na. De wondermooie paarse amethist zal de pijn verzachten en je helpen een nieuwe weg te vinden na het wegvallen van een geliefde.

De Feng Shui, de Chineese omgevingsleer, deelt een ruimte in volgens de windrichtingen. Elke windstreek staat voor een ander leefgebied. Het doel van Feng Shui is om de leefomgeving aan te passen met als doel een harmonieuze stoom van levenskracht te stimuleren. Als we edelstenen in de woonruimte willen plaatsen volgens deze filosofie dan kunnen we amethist in het oosten of zuidwesten plaatsen. Het oosten staat voor onder meer familie en voorouders. Amethist met zijn kracht voor zijn zuivere en ware liefde zal de familiebanden ondersteunen. Het zuidwesten heeft als centrale thema relaties. Je amethist in deze hoek plaatsen zal je realatie naar je partner toe ondersteunen.

Ook in de slaapkamer kan je deze steen plaatsen. Een lichtpaarse amethist helpt je beter te slapen, geeft je goede dromen en kan er ook voor zorgen je dromen beter te onthouden. Een getrommelde steen kan je onder je hoofdkussen leggen. Een ruwe brok amethist plaats je op het nachttafeltje of onder je bed aan het hoofdeinde.

Amethist is een veelvoorkomende edelsteen met mooie toepassingen. Deze steen is geschikt voor iedereen: van jong kind tot senior. Een brok amethist kan ook een mooi geschenk zijn. Het is een edelsteen om van te houden. Wij zijn alvast grote fan. We hebben dan ook een ruim aanbod aan amethist stukken. Deels ervan vind je in de webshop terug. Een gedeelte houden we voor verkoop in ons winkeltje en op marktjes.

bottom of page