top of page
  • Foto van schrijverKarlien

Aqua gems: energieoverdracht via waterEdelstenen en mineralen hebben een harmoniserende werkingen op mens, dier en omgeving. Het gebruik van edelstenen is wel duizenden jaren oud. Eén van de toepassingen is edelsteenwater.

Edelsteenwater bekom je op twee manieren: De directe wijze waarbij getrommelde edelstenen in water worden gelegd en de indirecte manier waarbij edelstenen in een glazen pot die groter is dan de glazenfles water worden gestoken. Niet alle edelstenen zijn geschikt om op de directe manier hun energie af geven aan het water. Er zijn edelstenen die giftig zijn of die verpulveren in water.

We hebben vijf edelsteen melanges in ons assortiment die via indirecte manier hun energie aan het water doorgeven. De speciale samenstellingen zijn met grote zorg gemaakt en uitgetest. Je kan ze verkrijgen als glazen fles van 500 ml met een reageerbuisje edelsteenmix dat in de fles past en samen een mooi geheel vormen.

Ons aanbod aqua gem melanges: anti- stress & depressie; aura melange; bescherming & controle; levenskracht & mogelijkheden; vergeven & loslaten.

Hoe werkt energieoverdracht via water?

Edelstenen zijn energiedragers met vaste eigenschappen, eigen aan de edelsteensoort. Energie wordt gemakkelijk overgedragen op water. Water heeft namelijk een geheugen. Masuro Emoto heeft dit aangetoond door middel van water met een boodschap langzaam te bevriezen. Hij zag dat water die boodschappen in zich dragen andere ijskristallen vormen. Het water slaat energetische informatie tijdelijk op. Mensen zijn heel toegankelijk voor informatieoverdracht (net omdat ons lichaam veel water bevat!) en kunnen door inname van edelsteenwater de energie van de stenen in zich opnemen.

Hoe maak je edelsteenwater met de aqua gems?

Je vult de glazen fles met zuiver water. Hoe beter de kwaliteit van het water is, hoe beter je elixir zal zijn. Je steekt de reageerbuis met aqua gems in de glazen fles en laat deze vier tot zes uur staan. Zet de fles op een neutrale plaats: niet in de felle zon of koude, niet in de buurt van electro toestellen.

Drink een glas edelsteenwater bij voorkeur ’s morgens en/ of ’s avonds.

Vul tijdig je fles met water aan. Als je dit ’s avonds doet heb je ’s morgens je nieuwe elixir klaar voor gebruik!

Glas of kunststof?

We zien tegenwoordig veel edelsteenmixen op de markt verschijnen die in een kunststof drinkfles zitten. Zelf zijn we geen voorstander. Dit heeft twee redenen:

Kunststof, ook al is het gemaakt om voedingsmiddelen in te verpakken geven na verloop van tijd stoffen af aan het water. Vaak werken deze edelsteenmixen via de directe energieoverdracht doordat ze open zijn van structuur. Hierdoor kan je niet alle mixen verkrijgen.

Of energieoverdracht van gans door kunststof omsloten flessen even effectief is als bij glas lijkt ons voldoende bewezen. Ook in de oudheid werd gebruik gemaakt van glazen flessen. Het heeft zijn werking door de eeuwen heen meer dan bewezen.

Het aanbod aqua gems vind je terug op onze website bij ‘harmonie’. We geven tijdelijk een kennismakingskorting! Neem snel een kijkje!

bottom of page