top of page
  • Foto van schrijverKarlien

Een tarotlezing in je mailbox


Bij een tarotconsult ga je langs bij een tarotist en lees je samen de kaarten. Een alternatief om een tarotlezing te ontvangen is via email.


Het voordeel bij een tarotlezing per email is dat je naast de afbeelding van de getrokken kaarten de betekenis en invulling krijgt van de kaarten op jouw vraag of thema. Je ontvangt de tekst in pdf-formaat waardoor je deze kan bewaren, afprinten en opnieuw kan lezen.

Het opnieuw kunnen lezen van de reading geeft je meer tijd om de boodschap te laten bezinken en erover na te denken. Tarot gaat over inzicht krijgen in jezelf en je leefwereld. Het geeft je handvaten over hoe je in het leven staat of waar je pad naartoe kan gaan. Er even bij kunnen zitten en nadenken is dan handig met een readingtekst bij je.


Om een tarotlezing per mail te ontvangen vul je op de website het aanvraagformulier in.

​Nadat ik je aanvraag ontvangen heb, stuur ik je de factuur in je mailbox.


Aan de hand van de gegevens uit het aanvraagformulier stem ik me af op jou en je vraag. Ik trek de kaarten en werk je reading uit. Ik heb geen vast aantal kaarten dat ik trek. Ik werk ook niet met een standaardlegpatroon. Ik laat de energie stromen en kijk welke boodschap eruit komt.


Je ontvangt je tarotlezing per email na ontvangst van de betaling.

Een tarotlezing kost 8.00 euro per vraag. Heb je meerdere vragen, dan betaal je a rato het aantal vragen. ​

Je kan er ook voor kiezen om een abonnement te nemen. Je betaalt éénmalig 30.00 euro voor vier tarotvragen per mail. Na elke bestelde reading ontvang je de tussenstand van je abonnement.


Met een klik op onderstaande link ga je naar het aanvraagformulier

Comments


bottom of page