top of page
  • Foto van schrijverKarlien

Een goed edelsteenboek is goud waard

Ik schreef drie edelsteenboeken. Deze ontstonden uit mijn zoektocht naar correcte en betrouwbare informatie over de werking en de energie van edelstenen.

 

Ik richtte me vooral op oude teksten en boeken om kennis te vergaren. De energetische werking van edelstenen is immers geen nieuw gegeven.

De oude Grieken, Arabieren, Egyptenaren en Indianen waren de eersten die het gebruik van edelstenen voor energetische en genezende doeleinden neerschreven. Het oudste bewaard gebleven boek over dit onderwerp is On Stones van Theophrastus (ca. 372-287 v. Chr.).

 

Mijn eerste twee boeken Edelstenen in je dagelijks leven en Edelstenen, verder dan je dagelijks leven beschrijven dan ook de energetische eigenschappen van een aantal edelstenen.

Het derde boek Edelstenen, praktische toepassingen beschrijft verschillende manieren om met edelstenen te werken.

 

Niet alle informatie die je online vindt over edelstenen is correct. Vaak vind je eigen interpretaties, gechannelde informatie of opgesmukte teksten over Lemurian- en Atlantis- energie. Geef mij maar feiten, kennis die van generatie op generatie, over verschillende culturen heen werd doorgegeven.

Benieuwd naar mijn boeken? Inkijkexemplaren liggen in de winkel.


Met onderstaande link kom je bij de boeken

留言


bottom of page